Over ons

Het leven van mijn passie is altijd een droom van mij geweest. Na de nodige ervaring op te hebben gedaan ben ik mijn droom gaan leven; Mullers Floral Art werd een feit. Een ambitieus bedrijf met oog voor detail dat zich kenmerkt door een eigenzinnige kijk op styling.

De afwisseling maakt voor mij de uitdaging; van zakelijk tot particulier en van “out of the box” tot klassiek met een twist, de variatie is oneindig en dat maakt mijn werk zo mooi. Iedere opdracht is een nieuwe kans om ook mijzelf uit te dagen. Ik geloof dat dit essentieel is om succesvol en gepassioneerd te zijn, en te blijven.

Ik vind het belangrijk dat mijn werk aansluit op de wensen van mijn klanten. Een standaard boeket bestaat net zo min als een standaard klant. Onze opdrachten variëren dan ook van kantoor tot racebaan en van huwelijk tot woningstyling. Daarom leveren wij alleen maatwerk. Dus of het hier nu gaat om de Royal Suite in een gerenommeerd hotel of de wandelgangen van onze Royals, het concept moet passend zijn om een ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen. Het moet sfeer ademen. Als ik aan sfeer denk, denk ik aan mooie structuren, kleuren met lef en een kloppend geheel. Dit is waar Mullers Floral Art voor staat en waar onze kracht ligt.

Welkom bij Mullers Floral Art.

Keven Muller
Creative Director

Vertaal de website