De Kerstbouwers

De Kerstbouwers levert naast een aantal basis verhuuritems alleen maatwerk. Dit omdat de kerstdecoratie passend moet zijn bij jullie en de locatie. Jullie wensen zullen wij verwerken in een passend ontwerp. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bij interesse zal er een vrijblijvende afspraak worden gepland om de mogelijkheden te bekijken en de wensen te bespreken. Daarop wordt een ontwerp gemaakt, dat later bij jullie gepresenteerd zal worden.

Na akkoord zal de productie/inkoop plaatsvinden. Op een door jullie uitgekozen datum zal ons team de opbouw en styling verzorgen van jullie gekozen aankleding. Alles zal tot in de puntjes verzorgd worden zodat jullie en jullie gasten alleen nog maar hoeven te genieten.

De Kerst Bouwers neemt jullie alles uit handen. Van ontwerp en inkoop tot op- en afbouw van al jullie decoraties.

Kerstdecoratie Verhuur

Wij bieden diverse opties voor verhuur. Van alleen een kerstboom tot aan een totaalconcept voor jullie locatie. De items worden door ons aangeleverd, opgebouwd en na de kerst weer netjes opgeruimd. Zo kunnen jullie zonder zorgen genieten van de mooiste kerstdecoraties.

Verhuuritems bestaan alleen uit basis items. Denk aan diverse maten kerstbomen, kransen en diverse soorten artificial of echte kerststukken.

Willen jullie echt maatwerk, dan verwijzen wij jullie graag door naar de pagina kerstdecoratie verkoop. De items worden dan speciaal voor jullie ingekocht passend in het concept wat speciaal voor jullie wordt ontwikkeld.

Kerstdecoratie Verkoop

Willen jullie de kerstdecoratie geheel laten aanpassen naar jullie wensen en locatie, items personaliseren en eventueel items laten ontwerpen? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn ervaren in het ontwerpen en realiseren van totaalconcepten. Naast dat wij de decoraties kunnen verzorgen, verzorgen wij ook de opbouw, afbouw en eventuele opslag.

Naast de aanschaf in één keer kan er ook een drie jarig contract afgesloten worden. Drie jaar achter elkaar verzorgen wij de gehele op- en afbouw van jullie kerstdecoratie. Ook zullen de aanschafkosten van de decoraties dan verspreid worden over deze drie jaren.

We plannen graag een persoonlijke afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.

Kerst en Nieuwjaar events

Naast periodieke aankledingen verzorgen wij ook de styling voor jullie kerstevents. Of het nu gaat om een intieme kerstborrel met collega’s of een groot kerstevent op kantoor of externe locatie. Van meubilair tot ‘kerst’ bloemwerk en vankerstboom tot tafeldecoraties. Wij verzorgen alles van a tot z om van jullie kerstevent een succes te maken.

Dus zijn jullie op zoek naar aankleding voor jullie event? Wij komen graag op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Laten we eens koffie drinken.

www.dekerstbouwers.nl
Info@mullersfloralart.nl
Instagram: @Dekerstbouwers

Tel. Keven: 06-48196981
Tel. Dick: 06-81825761